O gospodină care cocea vinete şi-a speriat vecinii. Oamenii au crezut că e incendiu şi au sunat la 112

O gospodină din Constanţa şi-a speriat vecinii, după ce s-a apuncat noaptea să coacă vinete. Crezând că este vorba despre un incendiu puternic, oamenii au sunat la 112. Trei echipaje de pompieri au sosit la faţa locului.

05 aug. 2021, 10:19
O gospodină care cocea vinete şi-a speriat vecinii. Oamenii au crezut că e incendiu şi au sunat la 112
O gospodină care cocea vinete şi-a speriat vecinii. Oamenii au crezut că e incendiu şi au sunat la 112

O gospodină care cocea vinete miercuri noapte şi-a speriat vecinii, care au crezut că este incendiu. S-a întâmplat într-un bloc turn din Constanţa.

O gospodină care cocea vinete şi-a speriat vecinii

Pompierii din Constanţa au fost alertaţi miercuri, în jurul orei 22.30, pentru a interveni la un incendiu ce se manifestă la un apartament situat la primul etaj al unui bloc turn de pe bulevardul Tomis.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă și o autoscară. De asemenea, a mai intervenit şi o autospeciala de transport victime multiple.

Pompierii, însă, au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, nu exista nici incendiu și nici victime, iar fumul gros ieşea dintr-un apartament unde o femeie cocea vinete, relatează Libertatea.

Citeşte şi Imagini apocaliptice. A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume. Incendiul se vede din satelit

Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie

Un incendiu a izbucnit la sfârşitul lunii iulie, la Spitalul Judeţean Constanţa. Flăcările au izbucnit într-o sală de operaţie din cadrul secției de Chirurgie cardiovasculară. Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime.

La faţa locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple, două autoscări, patru autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD. La momentul sosirii echipelor de intervenţie incendiul fusese stins de către pompierii din cadrul serviciului voluntar.

Potrivit ISU, incendiul a cuprins o sală operaţie din cadrul secţiei de Chirurgie vasculară. În momentul în care flăcările au cuprins blocul operator de aproximativ 40 de metri pătraţi, în sală se aflau patru cadre medicale, care s-au autoevacuat.

Din fericire, pacientul care fusese operat cu puţin timp înainte de incendiu a fost transferat pe o altă secţie.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la dezumidificatorul din sala de operaţie.

Citeşte şi Incendiu puternic într-un restaurant din Capitală. Zeci de persoane au fost evacuate