O gravidă a băut spirt medicinal timp de două săptămâni. Vezi motivul incredibil al femeii

Publicat: Vineri, 26 Aprilie 2013 09:34 // Actualizat: Vineri, 26 Aprilie 2013 09:34 // Sursa: RTV.net

O gravidă din Iaşi, de 32 de ani, a băut zilnic, timp de două săptămâni, spirt medicinal, informează România TV. Motivul pentru care femeia a făcut acest lucru i-a uimit chiar şi pe medici: a fost lovită în cap şi pentru a nu mai simţi durerea, a băut alcool sanitar.

Foto: rtv.net

Femeia fusese bătută de concubinul său. Acesta o lovise inclusiv cu parul în cap, iar pentru a scăpa de dureri femeia a băut alcool sanitar care i s-a părut că este mai sănătos decât medicamentele. Ea a băut spirt timp de două săptămâni, însă în cele din urmă nici alcoolul sanitar nu i-a mai putut alunga durerile de cap, motiv pentru care a sunat la 112 şi a fost transportată la spital cu ambulanţa.

Situaţia acesteia este cu atât mai gravă cu cât femeia este însărcinată, iar organismul bebeluşului ar putea avea de suferit în urma ingerării de alcool sanitar.

Citeşte şi ALERTĂ în Bihor: 27 de oameni au murit de la începutul anului după ce au băut SPIRT

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 apr 10:32
...în Bihor: 27 de oameni au murit de la începutul anului după ce au băut SPIRT Source Article from http://www.rtv.net/o-gravida-a-baut-spirt-medicinal-timp-de-doua-saptamani-vezi-motivul-incredibil-al-femeii_77461.html ...
1
EUR
4.7619
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H