O gravidă, la spital după un scandal cu patroana firmei la care lucrează VIDEO

Gravidă internată în spital după o ceartă cu patroana. O tânără de 23 de ani din Craiova, însărcinată în luna a treia, susţine ca s-a lovit după ce sora şefei sale a împins-o pe scările Inspectoratului Teritorial de Muncă. Tânăra venise acolo pentru a cere să i se facă dreptate.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 12:29
O gravidă, la spital după un scandal cu patroana firmei la care lucrează VIDEO

Cearta a pornit după ce angajata, aflată în concediu medical, s-a întors la muncă pentru a-i cere patroanei documentele necesare concediului. Supărată că nu a putut obţine actele, femeia, care lucrează de zece luni ca vânzătoare, a hotărat să o reclame pe patroană la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

„Am intat în magazin. Şefa mea mi-a zis că nu vrea scandal la ea în magazin. Am aşteptat zece minute afară. Am intrat iar şi mi-a spus că nu îmi poate da niciun document. Şefa mea, probabil şi-a sunat sora, pentru că aceasta m-a aşteptat în faţa clădirii, m-a agresat cu un telefon, m-a fotografat, m-a bruscat, m-a împins. Apărându-mă să nu mă mai filmeze, am alunecat pe balustradă”, a spus gravida.

De frică să nu păţească ceva, gravida a chemat imediat ambulanţa. „Sarcina este bine, la fel şi femeia. Pacienta va rămâne internată pentru urmărirea sarcinii”, a declarat unul dintre medici.

Patroana firmei la care femeia lucrează ca vânzătoare nu a vrut să comenteze incidentul şi a apelat chiar la ajutorul unei firme de pază când a văzut camerele de filmat.

Deşi nu a obţinut actele de care avea nevoie pentru concediul medical, femeia care susţine că a fost agresată nu a depus plângere nici la poliţie, nici la ITM. Ea s-a mulţumit să ştie că sarcina nu i-a fost afectată de incident.

În urma relatării acestei poveşti, pe mai multe posturi de televiziune, proiectul „FEMINA – Formare pentru jurnaliști, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Naţională și Advocacy pentru afirmarea egalităţii de șanse și de gen” a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și a solicitat demararea de urgență a unei investigații în acest caz.

Proiectul “FEMINA – Formare pentru jurnaliști, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Națională și Advocacy pentru afirmarea egalității de șanse și de gen” este coordonat de S.C. Blockbuster Media S.R.L., în calitate de solicitant, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR) și Institutul Național pentru Studii de Opinie şi Marketing (INSOMAR) în calitate de parteneri.