O GROAPĂ IMENSĂ a apărut în carosabil, pe o stradă din Craiova

Publicat: Luni, 23 Mai 2016 20:38 // Actualizat: Luni, 23 Mai 2016 20:41 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia pe o stradă din Craiova se desfăşoară cu restricţii după ce asfaltul s-a surpat în urma unei avarii produse la reţeaua de canalizare, formându-se o groapă adâncă de aproximativ un metru şi jumătate.

Groapa cu o adâncime de aproximativ un metru şi jumătate şi o lăţime de aproape un metru pătrat a apărut, luni, pe strada Petre Ispirescu din Craiova, o stradă cu sens unic, situată în dreptul unor cămine studenţeşti, din cauza unei avarii produse la reţeaua de canalizare, notează Mediafax.

Circulaţia în zonă se desfăşoară cu restricţii, şoferii nemaiputând parca în zonă până la remedierea problemei. De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie.

Potrivit reprezentanţilor Companiei de Apă Oltenia, avaria s-a produs după ce o conductă de canalizare s-a spart, iar apa a spălat pământul de sub asfalt.

Angajaţii Companiei de Apă Oltenia sunt la faţa locului şi încearcă să remedieze problema.

"S-a produs o avarie la conducta de canalizare, s-a dus pământul şi s-a lăsat strada. Acum încercăm să determinăm suprafaţa avariei, ţeava este la o adâncime de peste patru metri. Luăm toate măsurile pentru remedierea avariei", a declarat directorul tehnic al SC Compania de Apă Oltenia SA, Dan Roşu.

Groapa se află pe una dintre cele două benzi ale străzii, aproape de axul drumului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
groapă groapa carosabil groapa craiova
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mai 20:55
... Circulaţia pe o stradă din Craiova se desfăşoară cu restricţii după ce asfaltul s-a surpat...
23 mai 20:47
...avarii produse la reţeaua de canalizare, formându-se o groapă adâncă de aproximativ un metru şi jumătate. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H