O idee inedită pentru Crăciun. Se poate cumpăra jumătate de brad, pentru a economisi spaţiu. Cât costă şi de unde poate fi comandat

Chiar dacă mai sunt două luni şi jumătate până la sărbătorile de iarnă, Hammacher Schlemmer, un comerciant, în colaborare cu o companie americană, a împărtăşit o idee inedită. Oferă acum Pomul de Crăciun Împotriva Zidului, sau mai exact, o jumătate de brad, care poate fi achiziţionat din magazinul lor online.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 14:22

Este un pom de Crăciun semi-rotund, conceput să se sprijine de un perete. Arborele poate fi utilizat şi în spații mici, unde un brad de dimensiuni mari nu ar avea loc, scrie Boredpanda.com.

Pe lângă dimensiuni, acest lucru rezolvă și o altă problemă cu care unii se confruntă, decorarea din spate, care nu ar mai exista.

Apropo de decor, bradul artificial din PVC și PE (822 ramuri și vârfuri) este în mare parte decorat, deoarece vine preîncărcat cu LED-uri multicolore sau albe, în funcție de tipul pe care îl alegeți. LED-urile sunt evaluate pentru 25.000 de ore de lucru cu un total de 350 de lumini pe brad.

Arborele măsoară la 78 inci înălțime cu 43 inci lățime și 22 inci adâncime (198 cu 109 cu 56 centimetri), cântărind în jur de 30 de kilograme (sau 13,6 kilograme). Şi da, există spațiu pentru cadouri sub pom.

Chiar dacă arborele este conceput să fie sprijinit de un perete, acesta poate fi şi agăţat. Un astfel de brad costă în jur de 249,95 USD.