O înaltă faţă bisericească spune că poate simţi cutremurele: Am un har anume şi simt când se apropie

Un înalt prelat din România a vorbit în premieră despre harul pe care îl are când vine vorba de cutremure. Înalt Preasfinţia Sa Calinic, Episcopul Argeşului şi Muscelului a dezvăluit că simte cutremurele înainte ca ele să aibă loc.

RomaniaTV.net
26 mai 2015, 07:25

Calinic a povestit că în 1990, în cadrul unei întâlniri s-a trezit vorbind despre cum să ne apărăm de efectele cutremurelor, iar la scurt timp, clădirea a în început să se zguduie. Prelatul susţine că a presimiţit şi cutremurele din 77 si 86. Calinic spune că are premoniţii înaintea producerii unei catastrofe naturale, potrivit epiteşti.

Citeşte şi 100 de PREOŢI au renunţat la sutană şi s-au urcat pe BICICLETE, într-o cursă inedită VIDEO

Afirmaţia a fost făcută la întâlnirea de vineri, de la Biblioteca Județeană din Pitești, cu primii parlamentari ai Argeşului de după Revoluţia din decembrie 1989, printre care se numără și el.

„După alegerile din 1990 ne-am întâlnit toţi aleşii din Argeş. Şi cum stăteam noi la masă, am început să vorbesc despre cutremure şi despre cum am putea să ne ferim de efectele lor. La puţin timp clădirea în care ne aflam a început să se zguduie, era cutremurul din 1990… Toţi au fugit, numai eu am rămas. Eram speriat, dar m-am rugat să am puterea să rămân, să nu mă fac de ruşine. Când au revenit colegii, m-au întrebat de ce m-am apucat să le spun despre cutremur. Şi atunci le-am dezvăluit faptul că şi în 1977, dar şi în 1986 am procedat la fel şi a fost cutremur… Am un har anume şi simt când se apropie astfel de evenimente”, a spus Calinic.

Citeşte şi Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi-a făcut CAR. Iată cum puteţi lua CREDITE cu dobândă de la BISERICĂ


loading...