O influenceriţă din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor din cauza tatuajelor şi culorii părului

Refa Al-Yemi, o influenceriță din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor din cauza tatuajelor şi culorii părului. Ea a devenit cunoscută datorită sfaturilor prețioase de sănătate și frumusețe pe care le oferea, dar se pare că toate acestea i-au purtat ghinion.

05 mart. 2021, 12:35
O influenceriţă din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor din cauza tatuajelor şi culorii părului
O influenceriţă din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor

O influenceriţă din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor. La scurt timp după afirmațiile soțului ei în fața unei instanțe, Refa Al-Yemi ar fi fost răpită de rude, care ar fi considerat că le face de rușine cu activitățile sale online. Tânăra ar fi fost luată cu forța din apartamentul ei din Jeddah de membrii familiei, au transmis unele site-uri locale știri.

Citeşte şi: Condiţiile impuse de o influenceriţă, ca să se căsătorească cu iubitul fotbalist: „El să-și ceară iertare când situația devine tensionată”

Refa Al-Yemi are un număr mare de urmăritori pe TikTok și Snapchat; mulți dintre fani se tem pentru viața sa și au luat atitudine pe social media, considerând că influencerița a fost victima unei “ucideri de onoare”. Hashtag-ul “#IsRefaKilled?” a depășit tendințele Twitter din Arabia Saudită, scrie The Sun.

O influenceriţă din Arabia Saudită a pierdut custodia copiilor

Ulterior, a fost confirmată informația potrivit căreia tânăra a fost luată din apartamentul ei la Najran și urcată într-o mașină. Poliția a oprit autoturismul respectiv și a arestat patru persoane, relatează Albawaba. Autoritățile au anunțat că Refa Al-Yemi este în siguranță și că se află în îngrijirea serviciilor sociale.

În mediul online, apărătorii drepturilor omului și-au exprimat îngrijorarea pentru cunoscuta influenceriță. „A fost găsită de polițiști și, în loc să fie salvată, a fost plasată într-o cămin de îngrijire, adică o închisoare”, a spus Lina Alhathloul, a cărei soră, Loujain, a fost eliberată recent din închisoare, după ce a militat pentru libertatea femeilor din Arabia Saudită.