Condiţiile impuse de o influenceriţă, ca să se căsătorească cu iubitul fotbalist: „El să-și ceară iertare când situația devine tensionată”

Maria Hernandez, în vârstă de 30 ani, este influencer, şi trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Ruben Castro (Cartagena, liga a 2-a din Spania), cu care are doi copii. Bărbatul a avut parte de o surpriză atunci când a cerut-o în căsătorie.

17 feb. 2021, 14:50
Condiţiile impuse de o influenceriţă, ca să se căsătorească cu iubitul fotbalist: „El să-și ceară iertare când situația devine tensionată”
Maria Hernandez, în vârstă de 30 ani, este influencer,

Condiţiile impuse de o influenceriţă. Maria Hernandez a realizat un videoclip pe tema acestui subiect, prin intermediul canalului de YouTube „mtmad” şi a impus zece cereri pe care iubitul ei va trebui să le respecte, dacă vrea să îi accepte cererea în căsătorie.

Citeşte şi: O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun. Era însărcinată în luna a cincea

Condiţiile impuse de o influenceriţă:

1. Mic dejun în fiecare zi
2.Masaj zilnic
3.El să-și ceară iertare atunci când situația devine tensionată
4.Să facă fotografii împreună
5.Să apară în videoclipurile mtmad
6.Nu trebuie să ceară un sărut sau o îmbrățișare
7.Să o iubească pentru totdeauna
8.Să meargă la cumpărături în fiecare zi
9.Să o surprindă zilnic
10.Să danseze prin casă în timp ce ascultă muzică

O influenceriţă a rămas gravidă cu fiul ei vitreg

O influenceriță din Rusia a dezvăluit că este însărcinată cu fiul ei vitreg, după ce a divorțat recent de tatăl său, scrie Daily Mail.

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, a anunțat recent că este logodită cu iubitul ei de 20 de ani Vladimir – despărțindu-se de tatăl acestuia Alexey, 45 de ani, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Aceasta a postat un videoclip pe Instagram prin care a împărtășit internauților veștile fericite împreună cu Vladimir, înmânându-i testul pozitiv de sarcină, după care s-au o îmbrățișat emoționant.

Ea a spus că sunt împreună de doar patru săptămâni și a recunoscut că au decis să se căsătorească datorită copilului pe care îl vor avea.

Citeşte şi: Muzicianul Gerry Marsden, celebru pentru „You’ll Never Walk Alone”, a murit: „Nu a avut nicio legatură cu COVID-19”

Postarea tradusă scria: ”Am obosit să mă ascund … Totul este posibil în această lume. Suntem împreună de patru săptămâni și da. De aceea am decis să ne căsătorim”.

În timp ce unii fani au reacționat cu emoji în formă de inimă și le-au dorit „fericire și sănătatea”, alții au fost mai puțin pozitivi cu privire la această veste – iar unii au părut nedumeriți în legătură adevăratul tată al copilului.

Marina, care provine din regiunea vestică a Rusiei, l-ar fi adoptat pe Vladimir la vârsta de 5 ani în timp ce încă mai era într-o relație cu tatăl lui.


loading...
Partenerii noștri