”O inimă bună a încetat să mai bată”. A murit tânărul de 25 de ani care a fugit de poliție și a intrat cu Mercedesul în copac, după trei luni de comă

Un tânăr de 25 de ani, care a suferit un accident cumplit în toamna acestui an, și-a pierdut viața, la trei luni de comă profundă.

12 dec. 2022, 12:33
”O inimă bună a încetat să mai bată”. A murit tânărul de 25 de ani care a fugit de poliție și a intrat cu Mercedesul în copac, după trei luni de comă

Tânărul  a stat trei luni legat de aparate, însă organismul lui nu a mai rezistat. Inima lui a încetat să mai bată, duminică, 11 decembrie, spre disperarea părinților și a tuturor cunoscuților săi.

“O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, a transmis una dintre rudele tânărului.

Accidentul dramatic s-a petrecut la finalul lunii septembrie, în zona localităţii Ripiceni, pe DN 24 C. Tânărul de 25 de ani a rămas încarcerat în autoturismul său Mercedes Benz, cu volan pe dreapta. Avea o viteză foarte mare, iar la un moment dat a ajuns pe contrasens, fiind la un mic pas să izbească o altă mașină.

Citește și O mașină implicată într-un accident lângă Onești, prădată de hoți. I-au furat și roțile

Tânărul de 25 de ani a stat trei luni de zile în comă

În mașina respectivă se aflau polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO). Din fericire, au reușit să evite un accident și au continuat urmărirea Mercedesului. Tânărul a apăsat pedala de accelerație și mai tare și, astfel, a reușit să scape de urmăritori după câțiva kilometri.

Din nefericire, la puțin timp după ce oamenii legii i-au pierdut urma, tânărul a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un copac. Pompierii au ajuns imediat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Tânărul a fost transferat de urgență la Spitalul Județean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior a intrat în comă și a stat trei luni, însă în acest weekend organismul lui a cedat.

Citește și Accident cu un microbuz, un TIR şi un autoturism pe DN2. Mai multe persoane au ajuns la spital

„Pacientul din accident a fost sedat, intubat şi ventilat, în comă de gradul III. Prezenta un traumatism cranian acut, traumatism cranio-facial, traumatism toracic, cu contuzie pulmonară. A fost direcţionat către neurochirurie Suceava. Ulterior a fost transferat iar la Botoșani și apoi transferat într-un centru de îngrijiri”, a spus un medic botoșănean. Prognosticul a fost din start extrem de rezervat din cauza leziunilor craniene.