O instalaţie de utilizare a gazelor, avariată în Sectorul 5. Alimentarea, sistată local

O instalaţie de utilizare a gazelor a fost avariată pe strada Petre Ispirescu din Sectorul 5 al Capitalei. Un agent de intervenţie al Distrigaz s-a deplasat la locul incidentului şi a sistat local alimentarea cu gaze din motive de siguranţă.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 14:24
O instalaţie de utilizare a gazelor, avariată în Sectorul 5. Alimentarea, sistată local

Doi copaci doborâţi de furtună, joi după-amiază, în Sectorul 5 au căzut peste o casă şi au avariat, de asemenea, ţevi de gaze de la intersecţia Petre Ispirescu-Mărgeanului.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a fost solicitat să intervină, tot ca urmare a furtunii, pentru o tânără rănită de un geam spart în zona Iancului şi pentru un bărbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, după prăbuşirea unui cort.

La Piaţa Constituţiei, alte două persoane au fost rănite după ce vântul a smuls gradene şi panouri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, mai multe atenţionări de vânt puternic, ploaie şi grindină, valabile în mai multe judeţe din ţară.

Compania Distrigaz precizează că exploatarea şi întreţinerea instalaţiei de utilizare este în responsabilitatea clientului, care trebuie sa contacteze o firma autorizată de către ANRE pentru remedierea instalaţiei de utilizare şi ulterior se va relua alimentarea cu gaze naturale.