O italiancă a rupt contractul prenupţial sado-masochist semnat cu soţul ei, după 6 ani de „sclavie”

Femeia, în vârstă de 31 de ani, care a semnat un contract prenupţial "de supunere" faţă de soţul ei, l-a dat acum în judecată cerând divorţul pentru că o abuzează fizic.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 13:03
O italiancă a rupt contractul prenupţial sado-masochist semnat cu soţul ei, după 6 ani de „sclavie”

Femeia, care locuieşte în nordul Italiei, a semnat un document de două pagini în care era stipulat faptul că soţul ei, care este cu 10 ani mai în vârstă decât ea, va fi „stăpânul” ei, iar ea îi va fi „sclavă”, prin aceasta înţelegâdu-se că ea ar fi acceptat să experimenteze anumite obiceiuri sexuale mai puţin obişnuite impuse de soţul ei.

Se pare însă că, de-a lungul timpului, soţul femeii a început să abuzeze de clauzele contractului prenupţial şi să o agreseze fizic. Anul trecut s-au separat, iar acum ea l-a dat în judecată.

Soţul ei, care este un manager funciar, se apără şi spune că toate activităţile pe care le-a avut cu soţia lui au fost „consensuale” şi că ea a semnat acel pact de supunere, de bunăvoie, scrie Daily Telegraph.

În acel pact mai este stipulat însă faptul că ea are la îndemână două variante de a-i cere lui să se oprească dintr-o activitate sexuală, unul constând în a rosti cuvântul „Mario”, iar celălalt de a lovi cu mâna ei de trei ori în suprafaţa celui mai apropiat obiect care o înconjoară.

Contractul pe care naiva femeie l-a semnat cu la 24 de ani cu prietenul ei de-atunci care i-a devenit soţ, seamănă foarte mult cu recenta carte „Fifty Shades of Grey”, în care este descrisă relaţia sado-masochistă între bogatul antreprenor Christian Grey şi naiva studentă la Literatură, Anastasia Steele, căreia el îi cere să semneze un document prin care ea se obligă să îi satisfacă toate dorinţele excentrice în materie de sexualitate.