O italiancă cere să i se facă dreptate, după ce medicii de la Roma i-au amputat degeaba mâinile și picioarele

Medicii de la Roma au diagnosticat o femeie cu o tumoră malignă în 2014 care necesita o intervenție chirurgicală invazivă. Ulterior, analizele au arătat ulterior că nu a existat niciodată o tumoare. Femeia cere despăgubiri după ce doctorii i-au amputat din greșeală mâinile și picioarele.

28 feb. 2023, 18:21
O italiancă cere să i se facă dreptate, după ce medicii de la Roma i-au amputat degeaba mâinile și picioarele
Roma

Din 2014 și până acum, o italiancă a trăit un calvar, după ce medicii de la Roma i-au pus un diagnostic crunt, care i-a schimbat radical viața. Doctorii au anunțat-o că are o tumoră malignă și are nevoie de o intervenție chirurgicală invazivă.

Citiți și: Daciana Vlad, diagnostic teribil: „Aveam o problemă la ochi. M-au consultat mulţi medici. Mi s-a spus că am tumoare şi schizofrenie”

Timp de nouă ani,  femeia a avut o grămadă de probleme: infecţii, febră și mai ales dureri insuportabile.

Anna Leonori este o femeie din Terni și a avut încredere oarbă în medicii de la Roma și a decis să fie operată. A rămas fără uter, ovare, 40 de ganglioni limfatici, iar vezica urinară i-a fost înlocuită cu una ortotopică. Șocant este că analizele au arătat ulterior că nu a fost vorba de o tumoare.

Medicii de la Roma i-au amputat din greșeală mâinile și picioarele

Pe 7 octombrie 2017 a fost internată pentru peritonită acută generalizată cauzată de perforarea vezicii urinare. A fost în comă timp de o lună și jumătate, iar picioarele și brațele i-au fost amputate.

De un an, femeia folosește proteze care sunt extrem de costisitoare și din păcate au o durabilitate de doar doi ani.

„Protezele foarte scumpe achiziționate datorită strângerii de fonduri a asociațiilor de voluntari și a persoanelor private mi-au schimbat viața. Sunt foarte conștientă că nu voi mai avea niciodată autonomie, dar ei mi-au redat un minim de demnitate în viața de zi cu zi. Viața de zi cu zi este alcătuită din multe lucruri, pe unele nu le voi mai putea face niciodată singură, altele datorită protezelor da, a spus italianca, conform antena3.ro

Acum, femeie cere să i se facă dreptate și vrea ca medicii care i-au distrus viața să fie trași la răspundere. Italianca a dat în judecată spitalul Santa Maria, spitalul Regina Elena din Roma și Ausl Romagna şi cere despăgubiri.

Citiți și: Drama cumplită a lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier