O jucătoare a CSM-ului dezvăluie: „Multe dintre străine au venit la CSM pentru Cristina Neagu, nu pentru că le place România”

Campioana României a pierdut meciul de la Ljubljana, capitala Sloveniei, și acum depinde de ultimul meci, cu Thuringer, programat vineri, 8 martie 2019, de la ora 18:00, pentru a vedea pe ce loc va termina în Grupa Principală.

RomaniaTV.net
04 mart. 2019, 09:22
O jucătoare a CSM-ului dezvăluie: „Multe dintre străine au venit la CSM pentru Cristina Neagu, nu pentru că le place România”

Negocierile legate de prelungirea contractului Cristinei Neagu, scadent la vară, sunt departe de a fi încheiate. Dragana Cvijic, una dintre sportivele de bază ale CSM-ului, a spus la revenirea din Slovenia cât de importantă este Neagu în vestiarul echipei.

Sper că va rămâne la CSM! Aș fi fericită și sunt sigură că și alte fete și-ar dori să joace alături de Cristina. Pentru că unele dintre jucătoare au ales să vină aici datorită ei, nu pentru că ne place România sau din alte motive. Cristina este cea mai bună handbalistă și ar trebui să fim fericite pentru că jucăm alături de ea. O sprijinim, pentru că este foarte dificil să fii accidentată și lumea să te judece din cauza banilor„, a spus Cvijic, citată de digisport.ro.

Gyor, CSM Bucureşti, Vipers şi FTC Budapesta au obţinut deja calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în care vor lupta cu primele patru clasate, eliminatoriu, pentru un loc la turneul Final Four, de la Budapesta.

Cristina Neagu (30 de ani) a început deja recuperarea după operația suferită la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept, care a avut loc la clinica doctorului belgian Marc Martens, la data de 9 ianuarie 2019. „De când m-am întors în România, vin la recuperare cam de șase ori pe săptămână, deși în mod normal e suficient de patru-cinci ori. Recuperarea îmi mănâncă, oricum, cam jumătate din zi. Mă trezesc dimineața, vin la recuperare și ajung înapoi acasă pe la ora 16:00, mănânc ceva, apoi mă uit la filme, citesc. Când totul va fi mai bine, voi putea să merg la antrenamente câteva ore, să mă mișc normal și să fac alte lucruri. Abia aștept să conduc, îmi e dor să conduc!„, a spus Neagu, într-un interviu pentru pagina Red Bull.