O judecătoare câştigă mai mult din muzică şi din voice-over decât ca magistrat

O tânără judecătoare care cântă noaptea în cluburi şi împarte ziua dreptatea la tribunal face mai mulţi bani din spectacole decât din magistratură, scriu jurnaliştii de la spynews.ro

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 08:00
O judecătoare câştigă mai mult din muzică şi din voice-over decât ca magistrat

Camelia Panaitescu-Alegria este judecătoare la Judecătoria Sectorului 1, detaşată la cârma Direcţiei de Relaţii Internaţionale a Şcolii Naţionale de Grefieri. Dacă pe plan profesional nu s-a remarcat cu vreun proces răsunător, pasiunea pentru muzică i-a adus celebritatea, sub pseudonimul Mara. Cântă jazz de 15 ani şi a performat alături de Vama Veche, Zob, Blazzaj, 4Given, Blanoz şi Sensor.

Reporterii Spynews au descoperit în declaraţia de avere a judecătoarei că aceasta câştigă mai mult din cântări şi activitatea de voice-over la postul TVR Cultural şi Magic FM. Potrivit documentelor oficiale, ea a câştigat într-un an 23.531 de lei în calitate de judecător, de la Tribunalul Bucureşti şi de la Şcoala Naţională de Grefieri, iar cu vocea ei a făcut 37.728 lei. Cu 14.197 lei mai mult decât din activitatea de magistrat.