O lebădă a reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii a ajuns FRIPTURĂ

Tragedia aviară s-a petrecut în apropierea Castelului Windsor. O lebădă nevinovată a încăput pe mâini criminale, fiind ucisă, tăiată în bucăţi şi friptă. Rămăşiţele superbei creaturi au fost descoperite pe un malul apei, în apropierea castelului.

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 20:41

Carcasa uneia dintre lebedele reginei a fost abandonată în apropiere de Baths Water şi a fost descoperită de Wendy Hermon, o activistă de la Swan Life, o societate care apără drepturile acestor păsări. Femeia a descris scena ca fiind „îngrozitoare”.

„Mi s-a făcut rău când am văzut-o. Cum ar putea cineva să facă aşa ceva şi să o mai şi lase acolo în halul acela”, a mai spus activista, scrie Daily Mirror. „Nici măcar nu se ştie cum o fi murit. Ar fi putut să fie împuşcată sau bătută până la moarte”, a mai spus ea.

Citeşte şi: Regina Elizabeta a II-a şi-a luat căţeii în avionul personal, în vacanţă, la Castelul Balmoral

Uciderea unei lebede este considerată a fi intracţiune, mai ales că lebedele sunt proprietatea Coroanei Britanice şi sunt protejatejate de o lege specială, încă din 1981, ce se bazează pe o lege mai veche, datând din secolul al XII-lea, reaminteşte publicaţia britanică. Poliţia britanică anchetează acum cazul lebedei.