O localitate din Constanţa a rămas fără curent electric din cauza ciorilor

O localitate întreagă din judeţul Constanţa a rămas fără curent electric din cauza ciorilor. Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Se plâng că li s-au stricat electrocasnicele şi că sunt nevoiţi să stea în frig pentru că nu pot porni centralele.

19 oct. 2016, 07:26
O localitate din Constanţa a rămas fără curent electric din cauza ciorilor

Localnicii din comuna Poarta Albă spun că nu există săptămână fără pene de curent. Nu de puține ori s-au trezit cu aparatura electrică stricată.

Disperați, localnicii au făcut nenumărate sesizări către compania de electricitate, în căutarea unui răspuns. Într-un final a venit și i-a lăsat pe toți cu gura căscată. De vină sunt ciorile.

„Problemele în alimentarea cu energie electrică a locului dumneavoastră de consum, în comuna Poarta Albă, au fost generate de declanșările liniei de medie tensiune care alimentează localitatea, cauzate de prezența păsărilor pe conductoarele electrice și consolele de susținere a acestora”se arată într-un comunicat al companiei de electricitate.

Oamenii spun însă că numărul păsărilor nu este mai mare decât de obicei și nu cred că acesta este motivul real al penelor de curent.

Primarul comunei a cerut companiei de electricitate să rezolve urgent problema.

Citeşte şi Circulaţie întreruptă în Eurotunel după o pană de curent electric