O mai ştii pe cea mai bronzată femeie din România? Uite cum arată acum „Prinţesa Îngheţatei” FOTO

Fiica unuia dintre cei mai bogaţi afacerişti din Piatra Neamţ şoca România cu apariţiile ei în urmă cu câţiva ani, când a primit supranumele de cea mai bronzată femeie din ţară. Sau cea mai "prăjită", mai spuneau unii, de-a dreptul şocaţi de culoarea pieli femeii, care avea o adevărată obsesie pentru mersul la solar.

RomaniaTV.net
01 oct. 2017, 12:09
O mai ştii pe cea mai bronzată femeie din România? Uite cum arată acum „Prinţesa Îngheţatei” FOTO

Roxana Rosescu îi lăsa fără cuvinte pe cei care o întâlneau. Provenită dintr-o familie extrem de respectată din Neamţ – tatăl ei, Florin Rosescu, este proprietarul fabricii de îngheţată „Amicii”, iar mama, Silvia Rosescu, este un reputat medic pneumolog, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă – Roxy era o adevărată apariţie cu tenul ei ciocolatiu, obţinut în urma a nenumărate şedinţe la solar. Mai mult, Roxy si-a cumpărat pentru acasă un aparat pentru bronzat, ca să nu mai fie nevoită să se deplaseze şi nici să asculte sfaturile celor care probabil îi spuneau că exagera.

În ciuda apariţiilor ei uneori şocante, fiica afaceristului Rosescu are o viată discretă. Căsătorită şi mama a unei fetiţe, fata milionarului îşi vede şi de afaceri, călcându-i pe urme tatălui ei. Soţul i-a înţeles obsesia pentru solar şi n-a încercat niciodată să o oprească.

Acum, Roxy Rosescu este tot bronzată, dar pare că a mai diminuat numărul şedinţelor la solar. Sau cel puţin intensitatea.

Roxy adoră să-şi pună toată ziua poze pe Facebook şi primeşte „Like”-uri cu nemiluita, chiar dacă unele sunt vizibil editate.