O mai ştii pe Rubi? Drama celei mai frumoase actriţe din Mexic, lovite de o boală cruntă

Actrita Barbara Mori a implinit anul acesta 35 de ani si se poate considera o femeie implinita, scrie Acasatv.ro. De-a lungul carierei sale, Barbara s-a realizat atat pe plan profesional si personal.

03 ian. 2014, 12:11

De cand era numai un copil, Barbara a visat sa devina un star si sa joace in piese de teatru, in filme si seriale de televiziune si acum isi poate considera visul implinit. Mori este o actrita admirata, respectata si bine platita. Frumusetea sa este dublata de profesionalism si devotament.

Pe plan personal, Barbara Mori a fost implicata in mai multe relatii, dar a cunoscut si cea mai pura iubire forma de iubire – cea pe care i-o daruieste fiului ei Sergio.

Desi in plan profesional lucrurile mergeau ca unse pentru ea, in plan personal viata nu era la fel de roz insa. Dupa o relatie neoficializata cu actorul Sergio Mayer, un copil si o despartire, Barbara a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare, care afecteaza milioane de femei din intreaga lume: cancerul mamar.

Depistat la timp, a putut fi invins cu tratamentele potrivite, transformand-o pe Mori intr-o supravietuitoare mandra care le vorbeste acum fanelor despre experienta dura prin care a trecut.