Ei sunt cei mai bogați copii din România. Abia au împlinit 14 ani, însă întorc banii cu lopata. Bunicul lor este un magnat celebru din România și toată averea lui va ajunge la ei

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din țară, însă cele mai de preț comori ale lui sunt nepoții, care sunt bucuria cea mai mare a fostului tenisman, copii care ar putea duce faima numelui Ţiriac mai departe.

16 dec. 2022, 12:13

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din țară. Despre averea lui s-a scris multe, dar și despre copiii celebrului magnat.

Fostul tenismen și unul dintre cei mai bogați români are trei copii legitimi.

Dacă toată averea lui Ion Țiriac junior va ajunge la copiii lui, nu același lucru putem spune și în cazul tătălui său, asta pentru că Ion Țiriac mai are și alți copii, pe lângă Ion Ion: Karim și Ioana.

Citiți și: Ion Țiriac și-a scos iubita cu 45 de ani mai tânără la mall. Îmbrăcat în trening, miliardarul de 83 de ani a condus un SUV Maybach de 300.000 de euro

Omul de afaceri cu o avere estimată la aproape 8,5 miliarde de lei susține, însă, că mai are alți 30 de copii nelegitimi, cărora le-a promis că le lăsa moștenire o parte importantă din averea sa.

„Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere”, spunea Ion Țiriac, pentru Rosario, în 2014.

Omul de afaceri a construit un adevărat imperiu muncind încă de la o vârstă fragedă. În vârstă de 83 de ani, afaceristul se bucură de familia sa și este fericit în compania nepoților săi, pe care îi iubește nespus.

Țiriac Jr. are doi copii cu Ileana Lazariuc

Alexandru şi Nicholas sunt nepoții lui Ion Țiriac și sunt bucuria cea mai mare a fostului tenisman. Băieții sunt adolescenți în toată firea și sunt mândrețea prosperului om de afaceri.

Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac jr și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar  Nicholas Noah a venit pe lume, pe 19 iunie 2009.

Cei doi nepoți ai lui Ion Țirac sunt frumoși,  înalți și seamănă foarte bine cu părinții lor. Alexandru are 14 ani, iar Nicholas, 13 ani. Adolescenții călătoresc în cele mai exotice și frumoase locuri din lume, iar părinții lor au grijă să nu le lipsească nimic.

Anul 2022 a fost unul bun pentru omul de afaceri Ion Țiriac, care a înregistrat o creștere importantă a averii pe care o deține, fiind pentru al doilea an consecutiv când se ridică și mai mult financiar.

Conform Topului Forbes, Țiriac are acum o avere estimată la 8,5 miliarde de lei, cu 1,3 miliarde de lei mai mult decât în 2021 și cu 2,5 miliarde de lei mai mult decât în 2020.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Dacă Ion Ion Țiriac nu a moştenit pasiunea pentru tenis a tatălui său, Alexandru promite că va duce faima familiei mai departe, fiind pasionat de tenis.

De asemenea, nepoții lui Țiriac sunt pasionaţi și de fotbal, cei doi antrenându-se mult timp la clubul Dinamo.

Ileana Lazariuc și Țiriac au anunțat în luna octombrie a anului 2019 că nu mai formează un cuplu și că au divorțat încă din 2017,  după 17 ani de relatie.

În prezent, Ion Ion Țiriac se iubește cu tenismena Sorana Cârstea.

Citiți și: Averea lui Ion Țiriac a crescut semnificativ în acest an! Fostul tenismen este al doilea cel mai bogat român