O mai ţineţi minte pe Ionela din „Inimă de Ţigan”? Cum arată acum la mai bine de 8 ani de la lansarea sa

Avea doar zece ani, când viaţa Mariei Panait avea să se schimbe radical. Deşi avea o vârstă fragedă, micuţa Maria a reuşit să ducă cu bine până la capăt rolul din "Inimă de Ţigan". Acum la opt ani de la difuzarea serialului românesc, interpreta Ionelei este o femeie în toată regula, care a devenit manechin, chiar pentru mama sa.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 13:27

Odată cu rolul său din telenovela românească „Inimă de Ţigan”, Maria Panait s-a lansat şi mai mult în lumina reflectoarelor, care au ajutat-o în final să îşi îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni fotomodel.

Cu toate că după primul rol al vieţii sale nu a mai avut un alt proiect cinematografic, Maria Panait a luat cursuri de modelling, care au ajutat-o să devină un manechin cunoscut. Deşi este elevă în clasa a XI-a, Maria Panait se împarte în mod egal între şcoală şi modă, iar cea care o ajută cel mai mult în acest segment este chiar mama sa, creatoare de modă la rândul ei.

Pisi, din „Inimă de ţigan”, de nerecunoscut fără machiaj

Într-un interviu pentru CanCan.ro, Maria Panait a declarat că: „Prezint moda pentru mama mea. Este designer vestimentar. Bine, eu sunt cam micuţă de înălţime, nu cred că aş profesa pe viitor ca manechin, dar mama mă lua să prezint de când eram mică. Sunt un fel de mascotă, ca să zic aşa.

Deocamdată nu ştiu ce voi face. Îmi place foarte mult să fac machiaje, aşa că mă gândesc serios să fac cursuri de make-up pe viior. Mi se pare o artă.

Nu m-am gândit ce aş face în cazul în care aş mai primi ceva oferte în vreun serial sau proiect TV. Dacă am timp, cine ştie?!”.

Citeşte şi  În copilărie, Fefe din „Inimă de Ţigan” voia să se facă gropar când va fi mare. Vezi bizarul motiv