O mamă a creat un adevărat scandal după ce a postat o fotografie în care ALĂPTEAZĂ doi copii. Ce s-a întâmplat

O femeie din America a creat o adevărată controversă după ce s-a fotografiat hrănind la sân copilul unei prietene şi a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 18:54

Jessica Anne Colletti are un fiu în vârstă de 1 an şi patru luni pe care încă îl hrăneşte la sân şi s-a oferit să facă asta şi pentru băieţelul de 1 an şi jumătate al unei prietene, potrivit Mirror.

Fotografia în care Colletti îi alăptează pe cei doi copii a făcut vâlvă în mediul online şi, la scurt timp, femeia a început să primească numeroase critici.

Citeşte şi O politiciană şi-a alăptat copilul în Parlament. Imaginile fac înconjurul lumii. VIDEO

Fiul meu, în dreapta, are 16 luni, iar băieţelul prietenei mele are 18 luni. Am grijă de el când ea este la serviciu şi îi alăptez pe amândoi de mai bine de un an. Este atât de multă dragoste între aceşti doi fraţi de lapte, există o legătură specială între noi trei„, este mesajul care i-a scandalizat pe internauţi.

Colletti a primit zeci de mesaje în care este acuzată că nu e normal să hrănească la sân copilul unei alte femei. Însă tânăra are şi numeroşi susţinători şi se apară spunând că sănătatea micuţilor ar trebui să fie pe primul loc.

Este normal pentru femeile sănătoase să alăpteze alţi copii atunci când mamele lor nu pot face asta. Cred că e un gest care trebuie încurajat„, a adăugat femeia.