O mamă a impresionat tot internetul după ce a povestit cum are grijă de fiica ei. Femeia s-a născut fără brațe!

O mamă care s-a născut fără brațe a uimit pe toată lumea după ce a dezvăluit cum s-a adaptat pe parcursul timpului încât să fie capabilă să aibă grijă de copilul ei.

01 apr. 2022, 17:54
O mamă a impresionat tot internetul după ce a povestit cum are grijă de fiica ei. Femeia s-a născut fără brațe!

O mamă a impresionat tot internetul după ce a povestit cum are grijă de fiica ei. Aceasta a învățat să se descurce, folosindu-și picioarele pentru a găti și a face curățenie. Artista belgiană Sarah Talbi a învățat să trăiască fără brațe încă de la naștere și a împărtășit internauților felul în care are grijă de fiica ei, Lilia, în vârstă de trei ani, folosindu-și picioarele pentru a face lucruri precum spălarea și îmbrăcarea micuței.

O mamă a impresionat tot internetul după ce a povestit cum are grijă de fiica ei. Femeia s-a născut fără brațe!

Pentru a o scoate pe Lilia din pătuț, Sarah și-a învățat fiica să-și pună brațele în jurul gâtului și își folosește forța de bază pentru a o ridica și a o așeza pe podea. Mama copilului gătește stând deasupra unui taburet în fața blatului ei, ținând cuțitul cu un picior și legumele cu celelălalt.

Aceasta povestește că obișnuia să fie foarte speriată să nu își rănească fiica atunci când era nou-născută, pentru că era atât de micuță și de fragilă. Sarah a recunoscut că nu a plănuit niciodată să vorbească despre viața ei personală pe canalul ei de Youtube, unde discută despre arta ei, dar a început să facă asta după ce unii dintre fanii ei au pus întrebări despre modul în care ea și soțul ei s-au descurcat cu Lilia.

Acum, artista are peste 274.000 de urmăritori pe canalul ei care are ca principale subiecte arta și viața ei.

„Este nebunesc și liniștit incredibil că atât de mulți oameni sunt abonați la canalul meu de Youtube”, a spus ea.

„Astăzi mi se pare interesant faptul că dizabilitatea este tratată cu respect și nu e dramatizată. Îmi place să împărtășesc și să arăt că viața mea este la fel de normală ca a altora. Cred că fanii mei înțeleg că, în general, viața mea și a lor nu sunt atât de diferite”, a adăugat ea.

Citește și: Cea mai frumoasă femeie din Ucraina s-a refugiat la Botoşani: „Nu-mi mai trimiteţi numerele voastre de telefon. Mergeţi pe front sau trimiteţi bani pentru a ne sprijini militarii”
Ea a spus că a vorbit despre handicap și cu fiica ei.

‘Dizabilitatea mea nu este tabu și Lilia o înțelege foarte bine. Eu sunt foarte surprinsă de cât de natural se comportă în jurul meu, de parcă handicapul ar fi doar un detaliu.

„Ea spune: „Mama nu are brațe, dar are picioare” sau „Unii oameni au brațe și alții nu”.

„Ea vede că este ceva diferit, dar nimic mai mult”, a spus mama copilului.

Deși s-a confruntat cu unele provocări, Sarah a spus că soțul ei este un tată prezent.

Citește și: Femeie din Ucraina, împuşcată de soldaţii ruşi în timp ce îşi căuta mama: „Doctorii nu vor să-mi spună câte gloanțe erau în mine. Am fost împuşcată de la brâu în jos”