O mamă a murit după s-a aruncat în faţa unei maşini pentru a-şi proteja copiii

Femeia a salvat viața atât a celor doi copii ai săi, cât și pe cea a prietenului lor, sărind în fața unei mașini condusă de un șofer care a accelerat în loc să frâneze. Incidentul a avut loc în parcarea unei școli din El Paso, Texas.

17 aug. 2018, 07:28
O mamă a murit după s-a aruncat în faţa unei maşini pentru a-şi proteja copiii

Kharisma James, în vârstă de 33 de ani, își lua copiii de la școala elementară Tippin, din El Paso, când o mașină s-a îndreptat cu viteză spre ea și cei mici, scrie libertatea.ro.

Femeia a încercat să-i atragă atenția șoferului, dar nu a mai fost timp, așa că s-a aruncat între mașină și cei trei copii pentru a-i proteja.

Citeşte şi A fost găsită moartă pe trotuar chiar în ziua în care împlinea 26 de ani. Se pare că vedeta era însărcinată

Kharisma, un veteran al războiul din Irak, a murit pe loc și cei trei copii care au fost răniți grav au fost transportați la spital.

Incidentul care a avut loc în prima zi de școală a șocat martorii. Kharisma era asistentă medicală la The Hospitals of Providence și o mamă care-și creștea singură cei doi copii.

Autoritățile au spus că șoferul, un bărbat de 58 de ani, venise la școală pentru a-și lua nepoții. El era „dezorientat și confuz” când a avut loc accidentul. Șoferul a fost dus în custodia poliției și nu se știe dacă va fi acuzat pentru faptele sale.