O mamă aflată în stare de ebrietate şi-a bătut crunt fetiţa de doar două luni

Un copil în vârstă de două luni din municipiul Huşi a fost transportat în stare gravă la un spital din judeţul Iaşi în noaptea de joi spre vineri, după ce ar fost lovit de mama sa.

10 ian. 2014, 07:35
O mamă aflată în stare de ebrietate şi-a bătut crunt fetiţa de doar două luni

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, cea care a apelat numărul de urgenţă 112 a fost chiar mama sugarului, care a susţinut că fetiţa are febră foarte mare, scrie Agerpres.  Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat însă că fetiţa nu prezenta stare febrilă, dar că avea corpul plin devânătăi.

„Mama era în stare foarte avansată de ebrietate, iar fetiţa se afla în braţele tatălui, care nu ştia cine a chemat salvarea. Bărbatul a spus că fetiţa nu are febră, ba chiar s-a arătat mirat de prezenţa cadrelor medicale, iar când soţia a spus că ea a solicitat ambulanţa bărbatul a lovit-o. Am solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj de poliţie şi am transportat la spital copilul. S-a decis transferul către o unitate sanitară din judeţul Iaşi”, a declarat medicul Mohamad Awad din cadrul SAJ Vaslui.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul. La rândul lor, specialiştii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor declanşa o anchetă în acest caz, în funcţie de evoluţia stării copilului urmând să se decidă măsurile care se impun.