Strigător la cer. Copil de 10 ani BĂTUT cu PUMNII în CAP de propriul tată

Băgat în spital de propriul tată. Un băiat de zece ani din localitatea Rafaila, judeţul Vaslui, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a primit o corecţie cruntă de la tatăl său. Sub pretextul că i-a furat o sumă de bani, bărbatul şi-a legat copilul cu o sfoară de mâini şi l-a lovit cu sălbăticie, cu un făcăleţ şi cu pumnii în cap.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 22:04
Strigător la cer. Copil de 10 ani BĂTUT cu PUMNII în CAP de propriul tată

Un băiat de zece ani din localitatea Rafaila, judeţul Vaslui a fost bătut crunt de tatăl său.

„Copilul era lovit foarte tare. Avea vânătăi pe faţă, urechea vânătă, răni foarte adânci la umeri, spatele era tot albastru. Iniţial a spus că l-a lovit calul. Am insistat şi-a recunoscut că l-a lovit tatăl„, a declarat directoarea şcolii.

Potrivit România TV, supărăt că nu găseşte o drujbă şi o sumă de bani, tatăl a dat vina pe băiat şi a decis să-l pedepsească. Deşi l-a lovit cu bestialitate cu ce i-a căzut în mână, acesta spune că abia l-a atins.

Băiatul mai are un frate geamăn şi unul de 12 ani. Mama i–a abandonat în urmă cu doi ani şi au rămas în grija tatălui.

„Ea avea grijă de ei, se ducea la şcoală. Era o mamă responsabilă. Când era acasă avea grijă”, a povestit o vecină.

Băiatul a fost internat în spital, unde a primit îngrijiri medicale, apoi a fost dus într-un centru pentru copii abuzaţi.

Copilul a fost evaluat medical şi a fost cuprins într-un program de consiliere pihologică. Tatăl bătăuş riscă între trei şi 15 ani de închisoare, pentru fapta sa.