O mamă de tripleţi care se luptă cu statul pentru indemnizaţie s-a îmbolnăvit de cancer

Ionela Danciu, mama de tripleţi care se luptă de ani de zile în justiţie cu statul român s-a îmbolnăvit de cancer tiroidian. Ea spune că de vină este stresul la care a fost supusă în tot acest timp. Femeia încă mai speră că va obţine indemnizaţie pentru toţi cei trei copii.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 07:01
O mamă de tripleţi care se luptă cu statul pentru indemnizaţie s-a îmbolnăvit de cancer

„M-am ales cu cancer tiroidian în ideea că am aproape patru ani de stres şi m-am bătut pentru copiii mei. M-au atacat în alte patru dosare pentru banii mei. De aproape patru ani sunt în proces cu statul, iar acum aştept un verdict”, a declarat Ionela Danciu.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a susţinut că fiecare mamă trebuie să meargă în instanţă ca să obţină banii pentru gemeni sau tripleţi. Replicile la propunerea ei au venit imediat. „Dacă ai acasă 2-3 copii, nu ai nici resurse, nici timp să umbli în tribunale”, a spus fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

„Această problemă trebuie rezolvată la nivelul modificării legii, nu în instanţă. Sulfina Barbu trebuia să-şi nuanţeze declaraţia. Tu ca ministru nu poţi spune să se ducă la instanta, dacă crezi că are dreptul la o lege”, a declarat deputatul PDL, Tinel Gheorghe.