O mamă și-a pozat fiica la o zi de la naștere și a postat-o pe internet. Detaliul care i-a înfuriat pe internauți

O mamă a fost criticată aspru pe internet după ce i-a făcut fetiței sale găuri în urechi pentru cercei la doar câteva zile după ce s-a născut.

08 iun. 2022, 18:43
O mamă și-a pozat fiica la o zi de la naștere și a postat-o pe internet. Detaliul care i-a înfuriat pe internauți

Mulți părinți i-au transmis că ar fi trebuit să mai aștepte fiindcă nu avea vârsta necesară pentru o astfel de decizie.

Femeia a postat in clip video inocent cu fetița ei pe Tik Tok, în care erau imagini cu ea la câteva ore după ce s-a născut și imagini cu ea la trei luni de la naștere. Copila avea niște cercei drăguți cu floricică, iar acest lucru a făcut să explodeze internetul.

Utilizatorii de Tik Tok au lăsat o mulțime de comentarii în care o criticau pentru că i-a făcut găuri în urechi fetiței atât de devreme.

„Wow, e un alt nivel de iubire. Chiar nu pot să înțeleg. Și doare la fel de rău ca atunci când crește mai mare. Nu te păcăli”, a spus un internaut, potrivit DailyMail.

„De ce nu le dați lor șansa să aleagă dacă vor să își dea gaură în ureche sau nu. Eu vreau să îmi las copiii să decidă pentru ei când vor fi destul de mari să înțeleagă unele lucruri”, a spus altcineva.

Un alt utilizator a intervenit pentru a calma spiritele. „Când au 2-3 zile nu simt durerea ca la un an sau doi”. „Li se fac găuri în spital, în primele zile de naștere, la recomandarea medicilor”.

Femeia care a postat clipul a explicat că urechile celor mici sunt mai moi atunci și că copilul nu simte o durere așa de mare. Mai mult, ea a dezvăluit că fetița ei nu a avut nicio reacție atunci când i s-au făcut găurile.

„În țara mea se dau găuri în urechi fetițelor în prima zi după ce s-au născut”, a spus o altă internaută.

Citește și Mare atenție când mâncați cireșe! Au o mulțime de beneficii, dar acestor persoane le este interzis consumul lor

Citește și Sindromul misterios care afectează tinerii, chiar dacă sunt sănătoși: medicii se grăbesc să găsească cauza