O mamă şi cele trei fete ale ei nu s-au tuns niciodată. Cum arată familia cu cel mai lung păr din lume VIDEO

Tere Lynn Svetlecich Russell este mama cu cel mai lung par din lume. Dintre cei cinci copii ai sai, trei sunt fete. Si niciuna dintre ele nu s-a tuns niciodata, urmand exemplul femeii care le-a adus pe lume.

04 ian. 2016, 12:25
O mamă şi cele trei fete ale ei nu s-au tuns niciodată. Cum arată familia cu cel mai lung păr din lume VIDEO

Podoaba capilara a americancei din Illinnois masoara in jur de 187 centimetri, scrie supertari.ro. Fetele ei stau si ele foarte bine la acest capitol: Callan- 187cm, Cendalyn 91 cm si Chesney 66 de centimetri. Atunci cand se spala pe cap, fiecare foloseste cam un sfert de sticla de balsam.

Citeşte şi Greşeli când te speli pe cap. Le faci şi tu

Fetele nu au fost niciodata la coafor. Cand au facut-o, toata lumea s-a minunat pentru ca parul lor nu este doar foarte frumos, este si foarte sanatos.

Tere Lynn marturiseste ca fetita sa cea mica este tentata sa isi tunda parul.

Fetita i-a spus de mai multe ori ca ar vrea sa mearga la coafor si sa taie din el in jur de 25 de centimetri. Dar Chesney este inca micuta si cateodata zice ca vrea sa se tunda, alta data spune ca ii place sa aiba parul atat de lung.

Citeşte şi Tunsori uşor de intreţinut iarna

„Este decizia lor, eu nu le voi forta sa faca nimic. Vreau doar sa ma asigur ca sunt indeajuns de mature ca sa poata lua o astfel de decizie”, declara mama fetelor.