O mămică a publicat o imagine cu fiul ei bolnav critic în spital, după ce coronavirusul l-a determinat să dezvolte pneumonie

O mămică îndurerată a publicat mai multe imagini şocante cu băieţelul ei în vârstă de trei ani, care se luptă cu coronavirusul în spital, după ce a boala a degenrat într-o pneumonie. 

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 08:58

Tommy Marsh, în vârstă de trei ani, din Birmingham, s-a îmbolnăvit la sfârșitul lunii martie, la doar câteva zile după ce s-a întors din parc. Dar, până pe 23 martie, acesta s-a bolnav critic în spital, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Mama lui, Sarah, a ft publice câteva fotografii şocante cu el, pe care doreşte să le vadă toţi acei oameni care nu cred că acest virus poate fi agresiv şi subestimează impactul bolii.

Tommy a fost examinat de medici în terapie intensivă, iar familia a crezut pentru prima dată că va fi pus pe un ventilator, dar avea nevoie doar de oxigen de urgență și acum se recuperează izolat acasă. „A fost oribil”, a spus mama sa, explicând cum a petrecut șase zile în unitatea de înaltă dependență, unde i s-a permis să se izoleze cu el.

Citeşte şi: Încă şase decese din cauza noului coronavirus în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 182

Tommz a avut deja un început greu, fiind născut prematur la 34 de săptămâni și a dezvoltat bronșită care a afectat respirație la doar două luni. „Dar lupta cu coronavirusul a fost mai rea”, a explicat mămica de 32 de ani.

„Fără oxigen, el nu ar putea menține niveluri sigure de oxigen.” Acum, cu Tommy acasă, Sarah voia să risipească mitul că nu poți sta cu copilul tău în spital. „Vă vor pune izolat cu ei și nu veți putea pleca, dar puteți rămâne cu ei”, a explicat ea.

„Tommy a fost vulnerabil din cauza prematurității și am știut întotdeauna când l-a lovit că îl va face cu adevărat slăbit”, a declarat mămica.