O mămică îşi duce fetiţa de doi ani la vânătoare pentru a o obişnui cu „uciderea animalelor” FOTO

O mămică din SUA, care vânează de la vârsta de 10 ani, îşi ia fiica de doi ani cu ea la vânătoare pentru a o obişnui cu uciderea animalelor sălbatice. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 07:11

Deşi a fost criticată dur pentru decizia ei, Beka Garris din Ohio, SUA, s-a apărat spunând că o duce pe micuţa ei fiică la vânătoare pentru a „normaliza” uciderea animalelor pentru ase hrăni. 

Femeia este casnică şi vânează de la vârsta de 10 ani, astfel că acum se ocupă să o înveţe şi pe fiica ei, Isabella, acelaşi hobby. De multe ori, Beka se trezeşte dis de dimineaţă pentru a merge la vânătoare şi se întoarce acasă şi cu cerbi de 200 de kilograme pentru a hrăni întreaga familie. 

Deşi o sesiune de vânătoare cu un copil pot fi foarte gălăgioase, Beka şi Isabella au reuşit să captureze un cerb şi un iepure. 

Părinţii din online consideră că pozele cu Beka şi Isabella de la vânătoare sunt „şocante”, criticând-o pentru că îşi expune fiica la aşa ceva, la o vârstă fragedă. Cu toate astea, mămica nu e deranjată, susţinând că va duce tradiţia mai departe. 

„Fiecare părinte are alegerea de a-și crește copiii cum văd de cuviință. Vânătoarea cu copii de toate vârstele este ceva ce strămoșii noștri au făcut tot timpul. Nu este ceva care ar trebui văzut ca „șocant”. Am ales să ignor ceea ce spun oamenii. Faptul că fiica mea iubește să mă însoțească nu face decât să întărească decizia mea de a o lua. Ne place să petrecem timp în aer liber învățând despre natură”, a spus Beka.

„Tata este un vânător avid și așa a început să mă ia de când aveam zece ani. Vânătoarea și pescuitul au devenit o parte uriașă a copilăriei mele. Acum mergem de câteva ori pe săptămână în timpul sezonului deschis, petrecând câteva ore în pădure”, a adăugat Beka. 

Pentru Beka, vânatul în aer liber este mai mult un mod de relaxare şi este conştienţă că preparatele din carnea e vânat sunt mult mai sănătoase decât carnea din comerţ. 

„Sesiunea de vânătoare poate fi mai scurtă decât dacă aș merge singură, deoarece vreau să mă asigur că se bucură de ea dar se simte şi confortabil. Expunerea unui copil în aer liber și vânarea la o vârstă fragedă îl va ajuta doar să creeze o legătură mai puternică cu natura. Va creşte gândind că aceste activități sunt normale – așa cum ar trebui să fie. Refuz să-mi cer scuze pentru că-mi învăț copilul că mâncarea provine din pădure, apă și grădină. Este frumos să știi de unde provine mâncarea ta și să știi timpul și efortul pe care îl depun la vânătoare aduce o anumită satisfacție”, a spus Beka.