O mămică lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Acum a dezvăluit secretul

În era digitală în care trăim, o tânără mamă din SUA a demonstrat că succesul în afaceri nu necesită neapărat ore întregi de muncă zilnică. Rachel Jimenez, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit recent cum a reușit să câștige 6.000 de euro lunar lucrând doar 5 minute pe zi.

03 apr. 2024, 13:18
O mămică lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Acum a dezvăluit secretul
O mămică lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Acum a dezvăluit secretul

O mămică lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Rachel Jimenez și-a început afacerea după ce a făcut o cercetare minuțioasă a pieței muncii din SUA. A decis să își pună în aplicare planul prin vânzarea de imprimabile pe platforma online Etsy.

„Ceea ce îmi place la Etsy este viteza cu care poți trece de la a avea o idee la a o testa și a o pune în fața unui public de sute până la milioane de potențiali cumpărători”, a scris americanca într-o postare pe reţelele sociale, conform Cancan.

Citeşte şi: Ce produs românesc i-a dat pe spate pe americani. Nu o să îți vină să crezi cât de popular este alimentul care se găsește pe toate drumurile la noi în țară

Cu o investiție de timp minimă, femeia a descoperit că este posibil să obții un venit consistent: „Fie că vindeți articole fizice sau digitale, vă recomand să începeți mic și să testați piaţa. De exemplu, dacă creați produse fizice, nu începeți cu un inventar de 1.000 de articole. În schimb, cumpărați ceea ce aveți nevoie pentru a vă lista primul articol, creați-l și apoi puneți-l acolo. Dacă se vinde, poți face mai multe. Dacă nu se vinde, puteți reveni la planșa de desen cu informații noi despre ceea ce nu funcționează. Același lucru este valabil și cu produsele digitale. Creează ceva pe baza cercetărilor tale, postează-l pe Etsy, comercializează-l și notează ce se întâmplă”

Folosind experiența acumulată, Rachel Jimenez încurajează și alții să își testeze ideile pe piață, începând cu investiții mici și extinzându-le în funcție de cerințele clienților. „Dacă ești nou în domeniu, Canva este un instrument grozav pe care îl poți folosi pentru a crea produse digitale”.