O mare companie de ride sharing părăseşte România. Cine rămân marii câştigători pe piaţa transportului alternativ

FREE NOW, serviciul de transport persoane operat de compania Clever Tech S.R.L, a anunţat că părăseşte piaţa din România din 30 iunie 2022.

25 mai 2022, 23:32
O mare companie de ride sharing părăseşte România. Cine rămân marii câştigători pe piaţa transportului alternativ

O mare companie de ride sharing părăseşte România. După decizia de a ieşi din ţara noastră, FREE NOW se va concentra mai departe pe alte piețe din Europa. Cel mai probabil, este vorba despre ţări în care serviciile Uber şi Bolt nu există sau au o poziţie pe piaţă mai puţin puternică decât în România, conform Hotnews.

Prin acest anunț, FREE NOW își recunoaște, practic, înfrângerea pe piața din România. Marii câștigători ai pieței de transport alternativ din România devin astfel Bolt și Uber. Aceste două platforme de transport persoane vor prelua în mod inevitabil comenzile pe care le-ar fi avut FREE NOW.

Citeşte şi: Tarifele dinamice de la Uber și Bolt ar putea deveni istorie! Consiliul Concurenței vrea ca utilizatorii să nu mai plătească dublu în zilele cu trafic

Pe piața de transport alternativ de persoane din România mai activează servicii precum Leone GO și elec. În trecut și Yango a operat în țară.

Citeşte şi: Ultimul ministru de Finanţe din Afganistan a emigrat în SUA şi este şofer de Uber: „Nu aparţin acestui loc, dar nu mai aparţin nici Afganistanului”