O mare fabrică din Germania face angajări pe bandă rulantă în România. Ce posturi sunt disponibile

Fabrica Bosch din Cluj este în continuă expansiune. Compania caută personal dornic să se alăture echipei și are anunțuri de angajare pentru mai multe posturi.

26 feb. 2024, 09:03
O mare fabrică din Germania face angajări pe bandă rulantă în România. Ce posturi sunt disponibile

Fabrica Bosch România din Cluj are în prezent peste 3.000 de angajați. Compania este este în continuă expansiune, ceea ce înseamnă că se caută personal dornic să se alăture echipei. Bosch are anunțuri de angajare pentru mai multe posturi.

Bosch România caută personal pentru posturi precum tehnician mentenanță, tehnician de calitate, gestionar depozit sau stivuitorist. De asemenea, este nevoie de personal și pentru posturile de operator SMT, operator FA, tehnician IT sau coordonator linie.

Pot aplica pentru aceste posturi și persoanele care nu au experiență. Compania pune la dispoziția tuturor un program de instruire care îi va ajuta pe viitorii angajați să facă față atribuțiilor de la locul de muncă.

Citește și: Se măreşte valoarea tichetelor de masă, de la 1 august. Cine sunt românii care vor beneficia de mai mulţi bani

Fabrica pune accent pe diversitate, astfel că sunt încurajate să aplice la joburi în compania Bosch persoane cu vârsta între 18 și 68 de ani.

Salariile sunt confidențiale, urmând să fie comunicat doar celor care trec de etapa interviurilor. În schimb, alte beneficii sunt publice și pot consultate pe pagina oficială Bosch România. Astfel, angajații beneficiază de transport din majoritatea localităților din Cluj, dar și din împrejurimi. De asemenea, angajatorul pune la dispoziția angajaților două cantine, unde mâncarea este subvenționată parțial de către companie, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Poplaca, repusă pe hartă şi în afaceri după ce a făcut carieră în film. Cum să faci bani din ciupercăria champignon

Angajații Bosch România își pot rotunji salariul cu ajutorul sporurilor. Acestea sunt sporuri de noapte, sporuri de flux continuu sau sporuri de weekend. Pe lângă aceste sporuri, angajații Bosch România mai primesc și bonusuri de performanță sau bonusuri de recomandare.

Tot de pe lista beneficiilor mai fac parte și tichetele de masă, dar și tichetele cadou de sărbători. De asemenea, anual, are loc o revizuire salarială și se oferă 25 de zile de concediu.