O mare vedetă a fost victima preotului Cristian Pomohaci! A rupt în sfârşit tăcerea: „Într-o bună zi, m-am pomenit cu…”

Cristian Pomohaci a facut victime si in randul vedetelor. Draga Olteanu Matei a acceptat sa povesteasca despre cum preotul a cautat-o si a insistat sa-i ofere mai multe alimente in semn de simpatie, spune el.

10 sept. 2017, 17:39
O mare vedetă a fost victima preotului Cristian Pomohaci! A rupt în sfârşit tăcerea: „Într-o bună zi, m-am pomenit cu…”

”Intr-o buna zi, m-am pomenit cu un telefon de la dumnealui spunandu-mi ca ma admira si ca are foarte mare simpatie pentru mine si ca mi-a adus o pulpa de porc, si slanina, si muschi, si carnati, si ca poate sa-mi aduca si oua, si cas, si lapte. Zic: „Dar, parinte, sfintia ta, suntem in Postul Mare al Pastelui! Dumneavoastra imi aduceti lucrurile astea? Eu n-am ce sa fac cu ele si nici nu-mi trebuie. Nu trebuia sa va deranjati”.

„Nu, nu, nu ca vi le-am adus din simpatie si sa stiti ca va mai aduc, si va mai fac…” A trecut vreme, vreme, vreme si acum vreo trei saptamani, daca nu patru, m-am pomenit cu un telefon de la parintele Pomohaci, care probabil voia iarasi sa-mi faca vreo invitatie la ceva. Aud acum de la cineva, din preajma mea, ca a fost un concert aici, in Piatra-Neamt, la Turnul lui Stefan, si ca probabil o fi vrut sa merg acolo.

La care eu i-am spus: „Parinte, te rog, sa nu ma mai suni niciodata in viata dumitale! Nu avem ce vorbi! Dumneata te-ai purtat cu mine asa si asa si ai facut acest lucru pe care un alt preot nu l-ar fi facut si pentru mine nu mai existi!” Si i-am trantit telefonul si am terminat. (…) Nu cred niciun cuvant din ce spune! Poate sa se jure si pe Biblie ca nu-l cred.”, a declarat Draga Olteanu Matei intr-o emisiune TV.