O maşină a dărâmat un stâlp de electricitate la Cluj. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, miercuri seară, pe E 58, după ce şoferul unui autoturism a vrut să depăşească şi a ieşit în afara şoselei pentru a evita impactul cu altă maşină care circula regulamentar, lovind un stâlp de electricitate, care a blocat traficul pe un sens.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 19:39
O maşină a dărâmat un stâlp de electricitate la Cluj. Patru persoane au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Graur, a declarat miercuri seară că victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Patru persoane – trei adulţi şi un minor – au fost rănite uşor, miercuri seară, în comuna Câţcău, la limita cu judeţul Sălaj, şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui accident rutier. Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire şi, văzând că se apropie altă maşină care circula regulamentar, a ieşit în decor şi a lovit un stâlp de electricitate, care a căzut pe carosabil. Şi cealaltă maşină a acroşat stâlpul căzut. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului„, a spus Graur.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, la rândul său, că reprezentanţii instituţiei au intervenit la accident cu o maşină de descarcerare şi o ambulanţă.

„Traficul rutier pe drumul E 58, unde a avut loc accidentul, este blocat pe un sens”, a mai declarat Cornea.