O mașină Google Street View a fost implicată într-un accident în Ovidiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate

O mașină pe care Google o folosește pentru a filma străzile din diverse colțuri ale lumii a fost implicată într-un accident rutier în România.

24 mart. 2023, 13:46
O mașină Google Street View a fost implicată într-un accident în Ovidiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate

O mașină Google Street View a fost implicată într-un accident în Ovidiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate. Incidentul a avut loc joi, în localitatea Ovidiu, din județul Constanța, la intersecţia străzii D cu strada 7.
Citește și Accident dramatic pe autostrada A3, în Cluj. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită, după ce mașina lor s-a lovit de un TIR

O mașină Google Street View a fost implicată într-un accident în Ovidiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate

Martorii spun că şoferul care conducea maşina Google Street View nu a acordat prioritate şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar.

Speriați oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit un echipaj de poliție și unul de ambulanță care l-au preluat pe  şoferul care a fost lovit de maşina GoogleStreet pentru a i se acorda îngrijirile medicale corespunzătoare.

Mașinile Google Street View au revenit în România din 7 martie și realizează noi fotografii cu orașe, șosele și autostrăzi pentru actualizarea Google Maps.

Mașinile Google Street View vor acoperi zone din peste 100 de localități din România. Acestea vor prelua noi imaginii care vor fi introduse apoi în funcția Street View.

Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate pe Google Maps primele imagini din cele mai importante orașe. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, din 39 de orașe și sute de obiective turistice. Extinderea Street View în România a continuat constant, fiind actualizate imaginile din marile orașe și adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Național Brukenthal sau fluviul Dunărea.

Citește și Alina Eremia, implicată într-un accident rutier. Primele declarații ale artistei: „Eu eram parcată”