Alina Eremia, implicată într-un accident rutier. Primele declarații ale artistei: „Eu eram parcată”

Alina Eremia, implicată într-un accident rutier. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a avut parte de un eveniment neplăcut în timp ce se afla la volan. Toate detaliile le-a povestit pe rețelele sociale.

23 mart. 2023, 16:32
Alina Eremia, implicată într-un accident rutier. Primele declarații ale artistei: „Eu eram parcată”
Alina Eremia, implicată într-un accident rutier

Alina Eremia, implicată într-un accident rutier. Artista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, a dezvăluit că mașina artistei a fost lovită de un alt autovehicul.

Citește și: Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Durerea e nasoală”

Alina Eremia, implicată într-un accident rutier

Artista și-a surprinsf fanii cu o întâmplare nefericită, când se afla la volanul mașinii sale și anume că un alt autovehicul a acostat-o, în timp ce staționa. Din fericire, artista nu a pățit nimic. „Fix când am închis acest story, am fost puțin acostată de altă mașină. Eu parcată fiind”, a scris Alina Eremia pe Instagram.

Alina Eremia este pasionată de mașini și încă de mică și-a dorit să ia permisul de conducere. Când a împlinit vârsta majoratului, artista a vrut să facă școala de șoferi. În urmă cu ceva timp, Alina Eremia a dezvăluit ce o enervează cel mai mult la șoferi, atunci când se află în trafic.

Fiind tot timpul contratimp, de cele mai multe ori apăs destul de mult pedala de accelerație și mă enervează când unii șoferi sunt cu mintea în altă parte și merg pe ambele benzi, adorm la semafor sau nu semnalizează și virează brusc.‘, a declarat cântăreața.

Alina Eremia a slăbit spectaculos după ce a renunţat la câteva alimente

Pentru că rezultatele obţinute în urma dietelor nu au fost de durată, artista a decis să aducă o serie de modificări alimentaţiei, astfel încât a renunţat să mai consume prăjeli sau fast-food. Nici dulciurile nu se regăsesc prea des în meniurile ie. Evită pe cât se poate zahărul, iar deserturile le consumă doar pe bază de îndulcitori.

Cu această dietă, actrița din Pariu cu viața a reușit să scape de nu mai puțin de 12 kg, surplus pe care-l avea atunci când juca în celebrul serial care a făcut furori în rândul adolescenților.

‘‘Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia.