O MĂTURĂTOARE de străzi a devenit VEDETĂ peste noapte cu propria SEXUALITATE. Cum i-a dat pe bărbaţi pe spate

O angajată a serviciul de salubritate din Rio de Janeiro, Brazilia, a devenit vedetă pe internet după ce a postat pe Facebook mai multe fotografii în care pozează seducător în uniformă portocalie, dar şi în costume de baie minuscule.

21 iul. 2015, 07:54

Rita Mattos, de 23 de ani, poreclită „Măturătoarea Sexy”, a devenit vedetă pe internet după ce fotografiile sale sexy au devenit virale pe Facebook, relatează Daily Mail.

Citeşte şi LIDIA BUBLE, în costum de baie. Imaginile, apreciate de fani

Oamenii sunt surprinşi când văd o faţă drăguţă lucrând că măturător pe străzi. Îmi spun că aş putea să găsesc un job mai bun decât să matur străzile. Dar de ce ar trebui că persoanele care fac asta să fie urâte? Sunt mândră de ceea ce fac. În ciuda faptului că muncesc mult, mă şi distrez„, a declarat Rita, care a mărturisit că ar poză goală pentru „oferta potrivită”.

Citeşte şi Oana Lis, pentru prima dată GOALĂ la mare. Imaginile îţi vor DA FIORI FOTO

Tânăra spune că se trezeşte în fiecare dimineaţă la 4:20 şi lucrează în ture de până la 12 ore. Cu toate că este obişnuită să fie fluierată şi să primească comentarii de la bărbaţi, ea recunoaşte că nu se aştepta că job-ul ei să o transforme într-un sex simbol naţional. Mai mult, ea visează acum să devină model.