O minoră a ajuns în comă la spital, după un accident cu mopedul VIDEO

O tânără de 17 ani din Botoşani a ajuns luni noapte la spital după ce mopedul cu care se plimba alături de prietenul său a intrat într-o căruţă. Din cercetările poliţiei, căruţaşul intrase pe contrasens, iar tinerii nu l-au putut evita. Fata se află în comă, iar medicii se luptă să o ţină în viaţă.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 07:14
O minoră a ajuns în comă la spital, după un accident cu mopedul VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Copălău din Botoşani. În urma impactului violent, mopedul a intrat pur şi simplu sub căruţă. Fata din spate, de pe moped, a fost proiectată la câţiva metri pe şosea. Cei doi tineri nu aveau căşti de protecţie şi din această cauză tânăra a fost grav rănită la cap.

Din primele cercetări ale poliţiei, căruţa a intrat pe contrasens, iar bărbatul care o conducea băuse. Poliţiştii urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

„Conducătorul unui atelaj venea din direcţia Flămânzi, a pătruns pe cntrasens intrând în coliziune cu mopedul condus de un tânăr din localitate”, a declarat Claudiu Zidaru, Poliţia Flămânzi.

Fata rănită a ajuns în comă la Spitalul Judeţean Botoşani, cu grave leziuni cranio-cerebrale. De acolo a fost transferată de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.