O minoră de 12 ani a născut acasă, moşită de bunic VIDEO

A născut la doar 12 ani! O fată din comuna braşoveană Buneşti a născut acasă, ajutată de mama şi de bunicul ei. Medicii spun că este o minune că fata şi copilul se simt bine şi nu au existat probleme.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 13:56
O minoră de 12 ani a născut acasă, moşită de bunic VIDEO

Fata de 12 ani, l-a cunoscut pe tatăl copilului la Zalău, în timp ce lucra împreună cu familia la o fermă de porci.

Părinţii fetei au aflat târziu de sarcină, aşa că au hotărât că cel mai bine ar fi să păstreze copilul. Fata a născut acasă, până să ajungă salvarea. A fost ajutată de mama ei şi de bunic. Atât ea, cât şi băieţelul de două kilograme şi 400 de grame sunt sănătoşi, însă au fost duşi la spital pentru mai multe investigaţii.

„Nu este prima dată când o fetiţă de 12 ani naşte, însă riscul a fost destul de mare deoarece a fost o naştere la domiciliu. E o problemă la vârsta asta că nu este pregătită nici fizic nici psihic pentru naştere. A născut acasă ajutată de mama ei şi ne bucurăm că s-a terminat cu bine atât copilul cât şi mama sunt într-o stare bună”, a declarat Ioan Oprea, şef secţia de Neonatologie.

Familia vrea cu orice preţ să păstreze copilul, iar tatăl fetiţei, proaspăt bunic, spune că îşi va căuta acum un loc de muncă.

Tatăl copilului are 23 de ani. Părinţii fetei au depus o plângere pe numele lui, iar poliţia a început deja o anchetă.