O minoră însărcinată, înjunghiată de iubitul ei cu 20 de ani mai în vârstă

O fată de 16 ani din judeţul Iaşi, însărcinată, a fost înjunghiată cu un cuţit, joi dimineaţă, în gât şi în piept, de iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, după ce l-a anunţat că îl va părăsi şi va renunţa la sarcină. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 09:01
O minoră însărcinată, înjunghiată de iubitul ei cu 20 de ani mai în vârstă

Fata în vârstă de 16 ani, din localitatea ieşeană Perieni, locuia împreună cu prietenul ei, cu 20 de ani mai în vârstă. Joi dimineaţă, între cei doi a izbucnit un conflict, iar tânăra l-a anunţat că vrea să pună capăt relaţiei, potrivit Mediafax. Mai mult, fata, care este însărcinată, i-ar fi spus bărbatului că nu vrea să păstreze nici copilul.

Bărbatul a înjunghiat-o în gât şi în piept, provocându-i mai multe plăgi. Ulterior, acesta s-a înjunghiat cu acelaşi cuţit.

Tânăra a fost transportată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, iar, potrivit medicilor, aceasta are mai multe tăieturi adânci, dar se află în afara oricărui pericol. La acelaşi spital a fost adus şi bărbatul.

Rudele tinerei susţin că nu este pentru prima dată când fata a fost agresată de bărbat.

Poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz, iar anchetatorii vor stabili încadrarea juridică pentru care bărbatul va fi cercetat în funcţie de evoluţia stării de sănătate a tinerei.