O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta: „Ce mai înseamnă 50 de dolari în ziua de azi?”. Gestul a stârnit o adevărată controversă

O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta. Femeia a declanșat o adevărată controversă pe Internet, după ce a cerut bani de la necunoscuți pentru "un start în viață". „Ce mai e 50 de dolari în ziua de azi?” spunea tânăra, care organizase o mică nuntă în familie.

31 mai 2023, 22:38
O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta: „Ce mai înseamnă 50 de dolari în ziua de azi?”. Gestul a stârnit o adevărată controversă
O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta

O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta. Gestul a stârnit valuri pe rețelele sociale după ce femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a organizat cheta pe Reddit. Ea a anunțat că tocmai se căsătorise și a cerșit donații, pentru „un start în viață”.

Am fugit împreună cu ai mei. Dacă cineva vrea să ne ajute să ne dea un start în viață, ar fi foarte apreciat. Ce mai înseamnă 50 de dolari în ziua de azi?” a scris ea pe Reddit, arată publicația Daily Star.

Citește și: Cuplu distrus chiar în noaptea nunții. Mireasa a murit la 5 ore după ce a spus ”da” în fața altarului

O mireasă a făcut chetă pentru a-și plăti nunta

Postarea miresei a fost apoi distribuită, cu următorul mesaj: „Nu, nu, nu: Tocmai m-am căsătorit. Iată detaliile contului meu pentru ca toată lumea să-mi trimită bani. 50 de dolari, vă rog. La urma urmei, nu e mult în zilele noastre, nu?„.

Reacțiile critice nu au întârziat să apară, mai ales de la persoanele care nu fuseseră invitate la nuntă. „Dacă ai „fugit” cu ai tăi, nu ai fugit. Ați avut o nuntă mică cu familia/ Deci au plătit o rochie, un costum, coafură și machiaj, un fotograf și probabil un organizator, locul de desfășurare, mâncare și băuturi pentru familii, dar vă rog să ne dați ananasul din cămară ca să plătiți un eveniment la care nu ați fost invitați/ Sunt încă surprinsă că oamenii care se află în pragul sărăciei pot crede că 50 de dolari nu înseamnă nimic, în timp ce cei cu o situație mai bună cred că este o sumă greu de câștigat„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.