Cuplu distrus chiar în noaptea nunții. Mireasa a murit la 5 ore după ce a spus ”da” în fața altarului

O tânără mireasă și-a găsit sfârșitul chiar în noaptea nunții. Tânăra a murit într-un teribil accident de mașină la cinci ore după ce a spus ”da” în fața altarului. Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să o salveze și s-au văzut nevoiți să constate decesul.

02 mai 2023, 23:39
Cuplu distrus chiar în noaptea nunții. Mireasa a murit la 5 ore după ce a spus ”da” în fața altarului

Samantha Miller, o tânără în vârstă de 34 de ani, era în culmea fericirii. Tocmai se măritase cu iubitul ei, Aric Hutchinson. La câteva ore după nuntă, mașina în care se afla mireasa alături de soțul său și câțiva prieteni a fost lovită din plin de un alt conducător auto, o șoferiță sub influența alcoolului.

Tragedia a avut loc în Folly Beach, Carolina de Sud, potrivit fanatik.ro. În urma impactului, mașina în care se aflau Samantha Miller și Aric Hutchinson s-a rostogolit de mai multe ori în urma impactului și a fost proiectat la 100 de metri depărtare de locul tamponării. Toate persoanele din interior au fost transportate la spital. Din păcate, pentru mireasa Samantha Miller nu s-a mai putut face nimic.

Citește și: Un primar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fată de 16 ani. Cu două zile înainte, edilul o numise pe mama ei într-o funcție cheie la primărie

Soțul Samanthei a suferit răni extrem de grave. Doctorii au trebuit să-l opereze de urgență după ce s-a ales cu oase rupte și leziune cerebrală.

”Mi s-a înmânat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele. Aric și-a pierdut dragostea vieții sale.”, a declarat mama mirelui.

Citește și: Oferta de angajare care i-a entuziasmat pe aplicanți. 7.500 de euro pentru șase săptămâni de lucru. Care sunt cerințele

Șoferița vinovată de producerea accidentului era beată. Tânăra de 25 de ani a fost audiată și se poate alege cu închisoarea. Lee Komoroski a fost pusă sub acuzare pentru crimă, dar și pentru conducere sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.