O mireasă a rămas fără soț în ziua nunții, la Botoșani. Evenimentul a avut loc după ce acesta s-a infectat cu COVID și nu a vrut să anuleze petrecerea!

E lucru cunoscut faptul că mireasa e în centrul atenției în ziua nunții, însă la Botoșani lucrurile nici nu puteau fi altfel.

21 oct. 2021, 14:35
O mireasă a rămas fără soț în ziua nunții, la Botoșani. Evenimentul a avut loc după ce acesta s-a infectat cu COVID și nu a vrut să anuleze petrecerea!

O mireasă a rămas fără soț în ziua nunții. Astfel, aceasta a fost nevoită să facă dansul mirilor împreună cu tatăl său după ce soțul ei s-a infectat cu COVID. Cei doi au fost separați la cel mai important eveniment din viața lor de un rezultatul pozitiv la testul COVID-19.

O mireasă a rămas fără soț în ziua nunții, la Botoșani. Evenimentul a avut loc după mire după ce acesta s-a infectat cu COVID și nu a vrut să anuleze petrecerea!

Pentru ca oamenii să participe la marele eveniment în weekend, a fost condiționată de prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui rezultat negativ la testul PCR.

Fiind nevaccinat, mirele de la Botoșani s-a testat cu o zi înainte de nuntă. Rezultatul pozitiv i-a obligat pe soți să aleagă între două variante rele. Să anuleze marele eveniment sau să îl organizeze fără mire, potrivit Monitorul de Botoșani. Având în vedere că nunta era deja organizată până la ultimele detalii, soții au acceptat să stea separați la propria petrecere.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii DSP, acesta fiind luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare. Rămâne de văzut dacă mireasa va alege să petreacă luna de miere în izolare alături de soţ sau nu.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a transmis medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit surei citate anterior.

Citește și: Fiica lui Bill Gates a impus tuturor celor 300 de invitați să fie vaccinați și testați negativ pentru COVID dacă vor să participe la nuntă