O mireasă a refuzat să intre în biserică, să se căsătorească, după ce aflat că viitorul soţ a înşelat-o cu domnişoara de onoare

O mireasă din Nigeria și-a anulat nunta în ultimul moment, după ce a descoperit că cel cu care urma să se căsătorească s-a culcat cu cea mai bună prietenă, fiind şi domnişoară de onoare la eveniment. Femeia ar fi aflat despre presupusa aventură a partenerului său, în timp ce se îndrepta spre biserică.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 08:37
O mireasă a refuzat să intre în biserică, să se căsătorească, după ce aflat că viitorul soţ a înşelat-o cu domnişoara de onoare

Mirele este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu cea mai bună prietenă a miresei, care s-a întâmplat să fie și domnișoară de onoare la nunta lor.

Imaginile video o arată pe femeie, în timp ce iese, extrem de supărată, din maşină, în rochie de mireasă şi refuză să intre în biserică. Ea anulează ceremonia de nuntă și pleacă de acolo.

Un bărbat, care pare a fi mirele, într-un costum negru, merge în urma ei şi îi spune: „Lasă-mă să îţi explic, te rog!„. Mireasa, vizibil supărată, îi răspunde: „Nu mă atinge!”.

Invitaţii, care au fost martori la toată scena, ies din biserică şi încep să filmeze cearta dintre cei doi.

Mireasa furioasă a anulat ceremonia și a părăsit singură biserica, cu toate că au fost persoane care au încercat să o convingă să nu facă asta şi să continue cu nunta.