O mireasă ameninţă că-şi va şterge toţi prietenii de pe Facebook dacă nu plătesc 3.000 de dolari pentru a participa la nunta ei

O mireasă supărată că nu a adunat suficienți invitați la nunta sa extravagantă, a amenințat că-i va șterge de pe Facebook pe cei care nu acceptă să plătească 3.000 de dolari pentru a merge la ceremonia care urma să aibă loc în Thailanda, scrie Daily Mail.

18 sept. 2018, 07:11
O mireasă ameninţă că-şi va şterge toţi prietenii de pe Facebook dacă nu plătesc 3.000 de dolari pentru a participa la nunta ei

Mireasa, a cărei identitate nu este cunoscută, dar despre care se crede că este din Statele Unite, a scris pe contul său de Facebook un mesaj care odată postat pe Reddit a devenit rapid viral.

Femeia se plânge în postarea sa despre faptul că prietenii săi nu sunt dispuși că plătească 3.000 de dolari pentru a participa la nunta ei din Thailanda.

„Când ne-am invitat prietenii și familia la nunta noastră din Thailanda, au primit răspuns doar de la nouă persoane din 150 câte am invitat!!! Bine, înțeleg, să plătești 3.000 de dolari pentru a fi alături de mine în această zi specială. Eu aș plăti pentru voi, dar nu mai contează’, a scris ea.

În continuare, mireasa adaugă că, pentru a permite mai multor prieteni să participe la nuntă, ea și soțul ei, cunoscut doar ca „D”, au ales să schimbe locația în Hawaii, care este mai aproape de SUA și, prin urmare, costă puțin mai puțin decât o călătorie în Thailanda. Însă spre groaza și indignarea ei, reducerea costului călătoriei cu 1.000 de dolari nu a atras mai multă lume. Doar șapte persoane au răspuns la invitația lor. 

‘Este mai ieftin, dar mai puțini vreți să veniți? Asta credeți despre D și despre min? Nu poți să plătești 2.000 de dolari ca să vii să ne împărtășim fericirea?’, continuă să-și verse amarul mireasa.

Ea s-a plâns și de lista de cadouri pe care le-a trimis-o invitaților și din care au fost alese cele mai ieftine. „Doar chestiile ieftine au fost bifate, jur că am crezut că am prieteni mai buni”, a scris ea.

În încheierea postării, aceasta amenință că va fugi cu soțul ei și vor face o nuntă privată, împiedicând pe oricine ‘să ia parte la cea mai fericită zi a vieții noastre’.

„Asta este, aveți trei zile să răspundeți la invitația noastră sau vă ștergem de pe FB și nu veți mai avea ocazia să urmăriți viața noastră de acum încolo’, a amenințat mireasa în postare.

Postarea de pe Reddit cu mesajul miresei furioase a devenit în scurt timp virală fiind citită și comentată de mii de internauți. 

Ea nu este prima mireasă care își varsă năduful pe Facebook după ce prietenii și familia refuză să plătească sume importante de bani pentru a participa la nuntă. Postarea unei tinere care a dorit să își organizeze nunta visurilor ei, dar nu a avut bani pentru asta, a devenit virală pe internet după ce tânăra a anunțat că a anulat nunta cu 4 zile înainte, s-a despărțit de iubitul ei și a decis să meargă în America de Sud pentru două luni.