O moldoveancă a defilat goală pe un pod din Paris, într-un serial: „Sunt fericită că mama nu are Netflix”

O moldoveancă a defilat goală pe un pod din Paris în noul serial produs de Netflix, Emily in Paris. Fotomodelul a descris cu umor întreaga experienţă, pe contul ei de Instagram, unde e-a transmis tinerelor de pretutindeni să meargă la școală, ca să nu fie nevoite să se dezbrace pentru a își câștiga existența.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 07:46

Noul serial Netflix, „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rol principal, a fost lansat la începutul lunii octombrie şi a atras deja recenzii pozitive la nivel internaţional.

Într-un episod apare şi Alexandrina Ţurcan, un model din Republica Moldova, care a avut misiunea de a defila dezbrăcată pe unul dintre cele mai populare poduri din Paris, pentru a face reclamă la un parfum de lux. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a descris cu umor întreaga experienţă de la filmări, într-o postare pe contul ei de Instagram. 

Rolul meu scurt din Emily in Paris a fost o experiență uimitoare. Au fost o mulțime de râsete.

P.S. Vă rog să nu arătați ultima poză mamei mele sau va avea un atac de cord (sunt fericită că mama nu are Netflix) și da, am defilat nud pe podul Alexandre III în august, ceea ce înseamnă turiști, muuuulți turiști. Dar, ce nu face cineva pentru artă?!

Lecţie! Fetelor, mergeți la ȘCOALĂ, obțineți o DIPLOMĂ și un loc de muncă REAL, altfel veți termina ca mine: mergând goală pentru unele producții Netflix, pentru a vă câștiga existența”, scrie Alexandrina pe pagina sa de Instagram.