O monedă de 50 de bani pusă în colţul casei face minuni. Cel mai sigur truc Feng Shui pentru atragerea prosperităţii

Tehnicile Feng Shui fac adevărate minuni dacă sunt respectate întocmai. Iar cele mai multe dintre ele sunt extrem de uşor de pus în practică. Feng Shui este arta prin care poți aranja spațiul de acasă sau de la locul de muncă, pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții tale.

22 iul. 2021, 15:30
O monedă de 50 de bani pusă în colţul casei face minuni. Cel mai sigur truc Feng Shui pentru atragerea prosperităţii

O monedă de 50 de bani pusă în colţul casei, potrivit regulilor Feng Shui, aduce prosperitate în orice locuinţă.

Cum te ajută o monedă de 50 de bani pusă în colţul casei

Fiecare cameră dintr-o casă deţine un colţ al banilor, iar acesta este colțul cel mai îndepărtat din stânga, raportându-ne la ușa încăperii. Concret, după ce ai intrat în cameră, uită-te în stânga către colţul cel mai îndepărtat. Acela este colţul banilor şi acolo este recomandat să aşezăm o monedă de 50 de bani. Putem folosi, de altfel, orice ban – monedă sau bancnotă – care are cifra 5 pe el.

În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Se pare că asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice, funcționează foarte bine.

Citeste si Care este culoarea ta de PUTERE in functie de ZODIE? Ce culoare trebuie sa ai in preajma mai DES

Trucuri pentru aducerea bunăstării şi norocului în casă

Ca să aduci norocul şi bunăstarea în locuinţa ta, iată câteva recomandări, potrivit secretele.ro

  1. Repară orice scurgere. În Feng shui apă simbolizează banii și emoțiile. Dacă nu vrei că bani să ți se scurgă printre degete, nu lăsa ca apa să-ţi picure în casă, fie că vorbim despre baterii stricate la chiuvetă sau despre un acoperiş prin care pătrunde apa.
  2. Pune capacul la wc după ce-l utilizezi. Când tragi apa la wc, se pierde energie. Dacă pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) să nu plece din casă. O idee bună ar fi să legi panglici roșii pe țeava din spatele toaletei, gest menit să-ţi protejeze banii.
  3. Păstrează curățenia la intrarea în casă. Cu cât este mai armonioasă și mai atrăgătoare este intrarea casei tale, cu atât oportunitățile vor fi atrase de casă. Ai grijă să ai soneria funcțională, să ai flori puse la intrare, numărul casei sau al apartamentului să fie vizibil, în faţa uşii să fie un preș curat și frumos colorat.
  4. Păstrează curat aragazul. În Feng Shui, aragazul este simbolul abundenței. Trebuie păstrat curat atât cuptorul cât și arzătoarele. Folosește toate arzătoarele, ele fiind canale deschise oportunităților.
  5.  

    Educă-ţi mentalitatea legată de bani. Nu-i mai mototoli când îi bagi în buzunar şi fii pozivi atunci când te gândești la finanțe. Dacă economisești, cheltuiești și dăruiești bani cu recunoștință, veniturile tale vor creşte considerabil.

Citeste si Terapia care te ajută să dai burta jos și să arzi aripioarele