Terapia care te ajută să dai burta jos și să arzi aripioarele

Terapia care te ajută să dai burta jos și să arzi aripioarele. Te întrebi dacă există acest tratament minune care să te ajute să-ți etalezi corpul de vis, anul acesta, la plajă? Terapeutul Dan Bujor, specialist masaj cu bambus, spune că da și explică exact care sunt beneficiile masajului cu bambus.

RomaniaTV.net
29 aug. 2020, 10:59
Terapia care te ajută să dai burta jos și să arzi aripioarele

„Cu ajutorul masajului cu bambus slăbești exact în zonele în care ai nevoie! Curbura taliei se accentuează, depozitele adipoase de pe solduri se diminuează vizibil, celulita prezintă o ameliorare spectaculară, iar tonusul, suplețea și aspectul pielii sunt îmbunătățite semnificativ”.

În masajul cu bambus, mișcările sunt ferme, viguroase și pornesc din încheietura mâinilor. Mișcările de rotație-alunecare stimulează puncte specifice de pe trup, capabile să activeze limfa, să reducă celulita și să elimine mai ușor toxinele din organism. După masaj, e posibil să simți nevoia să merg la toaletă, fiindcă efectele drenajului limfatic sunt vizibile imediat. Această nevoie este normală și astfel corpul îți demonstrează că răspunde la stimului de a elimina apa în exces din organism, alături de toxinele aferente.

Beneficiile masajului cu bambus

1. Remodelare corporală rapidă și fără efort în zonele cu probleme

Diminuarea vizibilă a circumferinței taliei, a șoldurilor sau a coapselor, atenuarea celulitei și redarea tonusului pielii. Efectele transformatoare se văd chiar de la primele trei ședințe, majoritatea pacienților reușind ca după urmarea unui program intensiv de 10-12 ședințe să poarte haine cu până la două mărimi mai mici.

2. Rezultate ca după un antrenament la sală

Masajul cu bambus pune toți mușchii în mișcare, rezultatele fiind vizibile într-un timp și mai scurt. Nu doare absolut deloc și este cea mai plăcută formă de „antrenament”.

3. Eliminare naturală a retenției de apă

Dat fiind că prin mișcările de rulare a bețelor de bambus este stimulat drenajul limfatic, retenția de apă din organism este eliminată în mod natural și eficient. Spre deosebire de suplimentele sau ceaiurile drenante, care forțează organismul să elimine nu doar surplusul de apă, ci odată cu acesta și mineralele și vitaminele esențiale, masajul cu bambus oferă rezultate sigure și de durată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.