O nouă acuzaţie de hărţuire sexuală la adresa lui Kevin Spacey

O nouă acuzație de hărțuire sexuală se adaugă deja listei victimelor lui Kevin Spacey. Este vorba de fiul actorului Richard Dreyfuss, Harry, care l-a denunțat public pe Spacey de molestare, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 13:34
O nouă acuzaţie de hărţuire sexuală la adresa lui Kevin Spacey

Potrivit declarațiilor acordate portalului Buzzfeed News, faptele au avut loc în 2008, când Harry Dreyfuss avea doar 18 ani.

Tânărul l-a însoțit pe tatăl său acasă la Spacey pentru a citi scenariul la o piesă de teatru. Actorul a profitat pentru a se apropia de el, a-i pune mâna pe picior și a-l mângâia apoi pe părțile intime. Un incident pe care tânărul a evitat să-l povestească ani de-a rândul inclusiv tatălui său.

„Nu-l credeam pe Kevin interesat de mine, era un bărbat adult, un erou, șeful tatălui meu, categorii în care nu există loc pentru interacțiuni sexuale. Pe de altă parte, nu l-am crezut în stare să se apropie astfel de mine chiar și în prezența tatălui meu. Și totuși mâna lui a rămas acolo”, a povestit Harry Dreyfuss, care a explicat că tatăl său nu și-a dat seama de nimic.

La început nu i s-a părut un lucru anormal, dar cu trecerea anilor această purtate a lui Spacey — pe care l-a calificat drept un prădător sexual — a văzut-o din altă perspectivă: „Nu a fost o poveste amuzantă. Sper ca relatarea mea să-i inspire și pe alții să denunțe ceea ce au crezut că nu pot să spună cu voce tare”.

După mărturia făcută de fiul său, Richard Dreyfuss i-a dedicat un mesaj emoționant pe Twitter: „I love my son @harrydreyfuss more than I could explain with all the words in the world. And I am so incredibly proud of him right now.”…”Îl iubesc pe fiul meu mai mult decât ar putea explica toate cuvintele din lume. Și sunt foarte mândru de el în aceste momente…”